НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» розпочали підготовку до сезону: нові гравці та...

«Черкаські Мавпи» розпочали підготовку до сезону: нові гравці та цілі

-

- Advertisment -

Баскетбольний клуб «Черкаські мавпи» розпочали підготовку до нового баскетбольного сезону.  Команда завжди ставить перед собою амбітні плани. Тож, втягуватися у тренувальний процес особливо немає часу, адже старт в елітному дивізіоні вже незабаром.

АРТЕМ СЛІПЕНЧУК, ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР БК «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ»:

«Цей клуб має баскетбольні традиції і тут завжди максимальні цілі, але ще раз: я не великий фанат щось заявляти перед сезоном. Тому, тренування за тренуваннями, гра за грою».

Втягуючого режиму у команди Артема Сліпенчука не буде. Команда приступила до активних тренувань. Характерним новий старт в українській суперлізі буде лімітом на легіонерів. Відтепер таких на паркеті може одночасно перебувати не більше трьох. Тож, не дивно, що селекція «Мавп» працювала над пошуком гравців переважно з українським паспортом.

Повернувся до команди досвідчений форвард Андрій Кальніченко, підписано угоду із центровим Романом Новіковим. Також склад команди поповнив досвідчений Андрій Агафонов, для якого цей сезон вже стане двадцятим у кар’єрі.

АНДРІЙ АГАФОНОВ, ГРАВЕЦЬ БК «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ»

“Я очікую особисто мінімум чемпіонство, а як воно буде подивимося…. А як воно вийде, вже подивимося згодом”.

Першим легіонером «Черкаських мавп» сезону 2023/24 став американський захисник Армоні Фостер. Та, за словами головного тренера Артема Сліпенчука, це не єдиний легіонер команди. Непокоїть його більше те, чи дограє команда сезон через воєнні дії.

АРТЕМ СЛІПЕНЧУК, ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР БК «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ»:

«Ми всі в однакових умовах, що для всіх те буде і для нас. Дякуючи ЗСУ ми маємо таку можливість займатися улюбленою справою і як зможемо, так будемо допомагати»

Отож, новий баскетбольний сезон не за горами. Поки не відомо, чи дозволять його грати з глядачами на трибунах. Та в будь-якому разі черкаському вболівальнику сумувати не доведеться. Адже наша команда будь що прагнутиме взяти медалі суперліги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водолази розпочали обстеження дна водойм до пляжного сезону

Водолази ДСНС області розпочали ретельну перевірку дна в зонах масового відпочинку на акваторії Дніпра. Про це повідомили в пресслужбі...

Жителя Золотоніського району засуджено до 5 років ув’язнення за зберігання наркотиків

Жителя одного з сіл Золотоніського району засуджено за незаконне придбання та зберігання наркотиків і психотропних речовин без мети збуту....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x