НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» підсилились ще одним легіонером

«Черкаські Мавпи» підсилились ще одним легіонером

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» підписали ще одного американського захисника – Джейлена Далкорта (1999 р.н., 183 см). Про це повідомляє сайт БК «Черкаські Мавпи».

Як і Армоні Фостер, про підписанн якого Мавпами повідомлялось раніше, Джейлен тільки починає професійну кар’єру в баскетболі. Сезон 2023/2024 стане його першим в суперлізі. Але він вже має значні спортивні здобутки.

Середня школа: Грав у середній школі Лафайєтт у Луїзіані. Він набирав у середньому 27 очок, 10 підбирань і чотири передачі за гру. Також займався легкою атлетикою, і був вибором штату зі стрибків у висоту.

Сезон 2018-19 (перший курс – Громадського коледжу Таллахассі): Набирав у середньому 11,1 очка, 4,1 підбирання та 1,2 передачі за гру як першокурсник… Заслужив запрошення до елітного Jerry Mullin Top JUCO Camp влітку.

Сезон 2019-20 (другий курс – Західного громадського коледжу Айови): За коледж Айови він зіграв лише один сезон, за який набирав у середньому 10,6 очка, кидаючи 40,2 відсотка з гри та 37 відсотків із 3-очкових. Мав рекорд кар’єри 23 очки, кинувши 8 з 11 в переможному матчі проти коледжу Північного Центрального Міссурі.

Сезон 2020-21 (юніор – штату Сан-Хосе): Зіграв у 15 іграх, в дев’яти з них вийшов у старті. Викинув 23 очки в матчі Spartan Debut проти Boise State. Оформив за сезон шість дабл-даблів. Мав 36,2% реалізації кидків загалом і 35,4% в триочковій зони.

Сезон 2021-22 (Університеська команда Рагін’ Cайун): Узяв участь у змаганнях фіналу сімох і зіграв 29 мактчів за сезон. У середньому набирав 6,2 очка, 1,5 підбирання та 0,4 передачі. Набрав рекорд сезону – 17 очок, зробив чотири підбирання та зробив дві передачі проти ULM.

Сезон 2022-23 (Університеська команда Рагін’ Cайун): Зіграв 34 гри, в одному матчів вийшовши у старті. У середньому набирав 5,9 очка та 1,3 підбирання за 16,3 хвилини за гру. Зайняв третє місце в команді за триочковими кидками з 0,375 відсотка. Відкрив сезон, набравши 13 очок поза лавою запасних у перемозі над Centenary. Переможець чемпіонату SBC. Набрав 11 очок,  з них три триочкові, та записав собі чотири перехоплення в першому раунді турніру NCAA проти Теннессі.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x