додому Новини Черкащина Черкаські Мавпи перемогли Київ-Баскет

Черкаські Мавпи перемогли Київ-Баскет

0

Черкаські Мавпи здобули важливу перемогу в матчі регулярного чемпіонату Суперліги Favbet, здолавши в матчі домашнього баблу Київ-Баскет з рахунком 81:52, інформує сайт ФБУ.

Господарів перехопили ініціативу та заволоділи лідерством в середині першої чверті. Відтоді черкасці перевагу в рахунку не відпускали: господарі краще атакували з гри, як з дальньої так і середньої дистанції, Мавпи домінували в трисекундній, набрали більше очок у швидкому нападі та більше очок другого шансу.

Київ-Баскет в цьому матчі не міг розраховувати на Брентлі Байнума і вже на початку гри втратив розігруючого Данея Кінгсбі. В обмеженому ростері команда Володимира Холопова не змогла нав’язати боротьбу супернику Підопічні Артема Сліпенчука перервали переможну серію киян та вийшли на чисте третє місце в турнірній таблиці.

Найкращим гравцем матчу став центровий Мавп Андрій Агафонов, який зібрав потужний дабл-дабл — 19 очок та 16 підбирань (РЕ 30).

Наступний матч Київ-Баскет зіграє проти Старого Луцька 22 листопада, а черкасці команді з Луцька протистоятимуть 23 листопада.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version