додому Новини Черкаси «Черкаські Мавпи-Дніпро» підписали нового гравця: хто він

«Черкаські Мавпи-Дніпро» підписали нового гравця: хто він

0

До команди «Черкаські Мавпи-Дніпро»  приєднався атакуючий-захисник  – Кирило Марченко( 192 см. 1997 р.н.). Про це інформує сайт БК «Черкаські Мавпи»

Кирило Марченко розпочав свою професійну баскетбольну кар’єру в Хіміку і вже на початку своєї кар’єри заявив про себе як висококваліфікований гравець. Пізніше він перейшов до БК «Одеса», де виступав в Суперлізі протягом сезону 2021-2022.

В середньому в останньому сезоні своїх виступі в Суперлізі  Кирило набирав в середньому 10 очок, 1,9 підбирання та 1,6 передачі за гру. Його рейтинг ефективності (РЕ) складав 8,2.

Після успішного сезону в Україні, Марченко в вересні 2022 року підписав контракт з фінським клубом «Байзонс». Вже в лютому 2023 року він став першим легіонером за останні три сезони для латвійської команди «Лієпаї». Пізніше він приєднався до складу «Баско Балті» в Молдові, де продовжив підтверджувати свій високий рівень гри.

Кирило Марченко повернувся до України і вже розпочав тренування з «Черкаськими Мавпами-Дніпро». Його приєднання до нашої команди обіцяє приємний приріст сили та навичок. Ми впевнені, що разом із ним ми зможемо досягти нових висот та досягти перемог.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version