НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи-Дніпро» підписали американського плеймейкера

«Черкаські Мавпи-Дніпро» підписали американського плеймейкера

-

- Advertisment -

До команди Черкаських Мавп приєднався американський захисник Ерік Бун (1999 р.н., 188см.). Повідомляють на сайті команди “Черкаські Мавпи”.

Ерік Бун

Ерік народився в Лексінгтоні, штат Кентуккі. Захоплюється риболовлею та отримує освіту за спеціальністю бізнес в Центральному Університеті Північної Кароліни.

Спортивна кар’єра:

  • 2018 (команда Середньої школи Брайан Стейшн): фіналіст конкурсу «Містер Баскетбол» в Кентуккі. Того ж року визнаний гравцем року в Лексінгтоні, і був першим у команді всіх міст, набираючи в середньому 19,9 очка та 11,3 підбирання. Брав участь у Матчі зірок Кентуккі-Індіана та ледь не зробив тріпл-дабл, набравши 11 очок, 9 підбирань, 9 передач і чотири перехоплення.
  • 2018-2019 (команда Громадського коледжу Таллахассі): вистпуаючи за команду коледжу набирав у середньому 12 очок, 5 підбирань і 4,9 передачі за гру.
  • 2019–2020 (команда Коледжу Джона А. Логана): приносив своїй команді в середньому 15,5 очка за гру, 52% кидків з поля, 38% із центру та 76% штрафних кидків. Також набирав 4,6 підбирання, 6,8 передачі та 2,2 перехоплення за виїзд. У тому сезоні він  відіграв 28 ігор.
  • 2020-2021 (команда Університету Джорджія Саутерн): зіграв 24 ігри, в 21 з них виходив в стартовій п’ятірці. Набирав в середньому 11 очок, 3,5 підбирання та 3,1 передачі за гру. Був одним із найкращих захисників у країні, оскільки він був другим у  Сонячному Поясі і 21-м у дивізіоні за перехопленнями з показником 2,2 за гру. Посів 13 місце в рейтингу Сонячного Поясу за кількістю результативних передач – 3,1 за гру.
  • 2021-2022 (redshirt, команда Центрального Університету Північної Кароліни): Друга збірна MEAC. Зіграв 29 матчів, з них 20 у стартовому складі, з середнім часом на майданчику 27,8 хвилин. Середні показники: 9,7 очка та 3,7 передач за гру. Зробив 71 перехоплення, зрівнявшись з другим результатом рекордів ЦУПК за кількістю перехоплень за один сезон, а також віддав 106 передач. Посів друге місце в MEAC за середнім показником передач на гру й показником перехоплень – 2,4 перехоплення за матч.  Виграв три тижневі нагороди MEAC поспіль з 15 лютого по 1 березня, отримавши дві номінації «Гравець тижня захисту», а потім отримав нагороду «Гравець тижня».  У середньому набирав 23,5 очка в двох іграх, завдяки рекордним 29 очкам у грі проти Говарда, що й принесло йому перемогу в номінації  «Гравець тижня» MEAC, та мав 54,8% точність кидків із гри та 5,5 підбирань за дві гри. Дванадцять разів набрав 10+ очок, включаючи перший в своїй кар’єрі дабл -дабл з 12 очками та 12 підбираннями проти команди Державного Університету Південної Кароліни.
  • 2022-2023 (команда Центрального Університету Північної Кароліни): обраний до третьої збірної конференції MEAC та збірної захисників. Названий захисником тижня MEAC. Виходив у стартовому складі у всіх 29 своїх матчах, в середньому проводячи на майданчику 26,9 хвилин на гру. Середні показники: 7,5 очка, 5,2 передачі та 4,7 підбирання на гру. Здобув 65 перехоплень, що дозволило йому очолити MEAC, і віддав 151 передачу, посідаючи друге місце в конференції. Лідирував в MEAC за співвідношенням передач до втрат – 1,9. Дев’ять разів набрав двозначну кількість очок. Найвищий результат за сезон – 18 очок у першій грі сезону проти Вірджинії. Сезонні рекорди з підбирань (13) та передач (12) встановлені в двох різних випадках проти Меріленд Істерн Шор (23 січня та 20 лютого відповідно).

Ерік Бун дебютує в складі нашої команди в українській Суперлізі в  наступному матчі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x