НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи-Дніпро» провели майстер-клас для учнів

«Черкаські Мавпи-Дніпро» провели майстер-клас для учнів

-

- Advertisment -

Зранку в п’ятницю відбувся особливий захід у черкаській школі № 22. Три гравці «Черкаських Мавп-Дніпро» – Сергій Кузнецов, Михайло Мітіріч та Джейлен Далкорт та тренер Дмитро Нагорний – завітали на урок фізкультури для учнів 5-го класу. Про це повідомляє сайт Черкаських Мавп.

Сергій Кузнецов, один із гравців команди «Черкаські Мавпи-Дніпро», поділився своїми думками: «Дуже важливо залучати дітей до спорту. На мою думку, подібні майстер-класи спонукають дітей займатись баскетболом. Для мене особисто це крутий досвід. Ми весело провели час, і після уроку багато хто з учнів проявив зацікавленість до баскетболу. Сподіваюся, що серед школярів знайдуться ті, хто захоче долучитися до цього виду спорту.»

«Це було круто. Бачити їхню реакцію, посмішки на їхніх обличчях. Мені це приємно», – додає американський захисник Мавп Джейлен Далкорт.

Заняття почалося із традиційної розминки, але вже потім хлопці перейшли до інтенсивних тренувань та цікавих вправ. Учні брали участь в бігових змаганнях, естафетах та іграх. Представники Мавп з готовністю долучили школярів до міні-матчу, де демонстрували неймовірну вправність та спортивні навички.

«Майстри показують вправи. А баскетбол одна із найпопулярніших ігор в світі, вона дуже динамічна, розвиває всі фізичні якості. Потім мені батьки дзвонять, дякують, кажуть, три дня тільки й розмови про баскетбол.» – Василь Савушкін, вчитель фізкультури Черкаської школи №22.

Захід виявився корисним та позитивним для всіх учасників, допомагаючи поширити любов до спорту серед молодого покоління та підкреслити важливість спортивного розвитку дітей. Черкаські Мавпи не лише вражають на баскетбольному майданчику, а й залишають незабутні враження й  поза ним.
Андрій Клименко, учень 5-го класу, поділився своїми враженнями: «Дуже сподобалося, я побачив баскетболістів, вони дуже високі. Я дуже люблю спорт. Це були класні враження, класно було з ними грати. Найбільше мені сподобалось спілкування з Далкортом»

Вероніка та Лєра, ще дві 5-тикласниці, розповіли: «Інколи ми граємо в баскетбол і поза уроками. Хоча нам більше довподоби танці, та нам дуже сподобався цей урок. Гравці Мавп дуже класні!»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x