НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи-Дніпро» здобувають перемогу в столичному баблі, переграючи «Старий...

«Черкаські Мавпи-Дніпро» здобувають перемогу в столичному баблі, переграючи «Старий Луцьк-Університет»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи-Дніпро» розпочали столичний бабл Суперліги Favbet з вражаючою перемогою над «Старим Луцьком-Університетом». У поєдинку, що відбувся в Києві, Мавпи показали ефективну гру та виправдали статус фаворитів, інформє сайт Черкаських Мавп.

Стартовий рубіж гри був за Мавпами. Вже у стартовій чверті їхній гандикап досяг майже півтора десятка очок – 31:17. Впевнена гра команди під керівництвом Артема Сліпенчука дозволила їм зберігати лідерство протягом усього поєдинку.

Старий Луцьк спробував здійснити ривок у другій чверті, але «Черкаські Мавпи-Дніпро» зуміли відновити свою перевагу, завдяки точним кидкам та ефективній грі в обороні. Два поспіль дальні влучання Новікова і Далкорта дозволили команді знову відірватися від Старого Луцька, хоч і не так далеко, як на старті протистояння. На велику перерву команда пішла, утримуючи лідерство – 46:39.


Після перерви Мавпи продовжили диктувати гру, збільшивши свою перевагу до «10+». Завдяки влучним кидкам, підбиранням та передачам, вони виявилися кращими на майданчику.

Заключна чверть принесла певне зниження темпу гри, але Черкаські Мавпи впевнено утримали свою перевагу, здобувши перемогу з рахунком 75:63. Роман Новіков та Андрій Агафонов стали лідерами команди, набравши відповідно 18 та 15 очок.

Ця перемога стала восьмою для Черкаських Мавп у чемпіонаті. Сьогодні їх чекає наступний важливий поєдинок проти господарів бабла – Київ-Баскета.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x