НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи Дніпро» завдали Рівному першої поразки в сезоні

«Черкаські Мавпи Дніпро» завдали Рівному першої поразки в сезоні

-

- Advertisment -

Черкаські Мавпи Дніпро обіграли Рівне 82:71 в матчі баблу в Івано-Франківську регулярного чемпіонату Суперліги Favbet і завдали дебютанту елітного дивізіону першої поразки. Про це інформує сайт ФБУ.

Рівне краще почало матч, зробивши ривок 7:0 і в цілому рівненська команда грала надійніше, але вже в другій чверті Черкаські Мавпи вирівняли гру і перед самою великою перервою вийшли вперед – 38:37.

Краще діючи на підбираннях, в третій чверті Черкаські Мавпи заробили собі двозначну перевагу, хоча Рівне тримався у грі, двічі зрівнюючи рахунок, але Черкаські Мавпи одразу собі повертали відрив в 7-10 очок.

Загалом варто відзначити обидві команди за якісну, цікаву гру, одну з кращих першого тижня чемпіонату, але аргументи Черкаських Мавп в цей день були вагоміші, тому саме вони здобули перемогу.

У переможців дабл-дабл оформив Андрій Агафонов, який до 21 очка додав 11 підбирань (РЕ 31), ще у трьох гравців Мавп по 14 набраних очок. У Рівного найрезультативнішим став Олексій Соловйов з 17 очками, а ось Елайджу Джойнера підопічним Артема Сліпенчука вдалось “закрити” – 6 очок та 7 передач.

Обидві команди розпочинають чемпіонат з двох перемог в трьох іграх. Далі тиждень перерви в Суперлізі, а 17-22 жовтня Черкаські Мавпи зіграють у баблі в Києві, тоді як Рівне відправиться грати у Львові.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x