додому Новини Освіта Черкаський депутат розповів про менторство і допоміг ветерану купити акумулятори для робочої...

Черкаський депутат розповів про менторство і допоміг ветерану купити акумулятори для робочої автівки

0

Депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян розповів, чому зайнявся менторством і наскільки це може допомогти іншим. Він допоміг ветерану війни, який втратив руку і ногу, придбати акумулятори для вантажного автомобіля, а також поділився секретами ведення бізнесу.

Депутат допоміг ветерану російсько-української війни Вадиму Мазніченку. З ним він більш детально познайомився на регіональному ветеранському форумі.

«Тоді ми говорили про підтримку ветеранського бізнесу. Знайшла мова про допомогу та менторство. Вадим намагається знайти себе в непростому логістичному бізнесі – має свій транспорт , інколи сам працює водієм, вивчає функції диспетчера та логіста», – зазначив Казярян.

Він допоміг Вадиму Мазніченку розібратися з обов’язковим страхуванням та технічним оглядом, познайомив із потенційними замовниками послуг перевезення “шторкою”.

«Менторство – це не тільки про допомогу чимось ресурсним, а, насамперед, про взаємодію, про обмін досвідом та контактами, про комунікацію. І головне, для мене роль ментора є не дуже звичною. Натомість Вадим може бути дуже сильним ментором для своїх побратимів. Не тільки в бізнесі, але і в звичайній життєвій мотивації», – зазначив Нарек Казарян.

Вадим Мазніченко, випускник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького отримав інвалідність на війні. Проте чоловік активно займається спортом, став призером міжнародних та всеукраїнських змагань, здобув вищу освіту й після бакалаврату з права планує здобути ступінь магістра. У 2014-ому році у боях на Донбасі втратив руку і ногу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version