НовиниЧеркащинаЧеркаський гімнаст став найкращим спортсменом області

Черкаський гімнаст став найкращим спортсменом області

-

- Advertisment -

Експертна комісія при відділенні НОК України в Черкаській області визначила переможця жовтня – найкращого спортсмена місяця. Ним став гімнаст Ілля Ковтун, який здобув срібло чемпіонату світу зі спортивної гімнастики. Про це повідомляє пресслужба НОК в Черкаській області.

Ілля Ковтун
Ілля Ковтун

На розгляд комісії за результатами участі спортсменів на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів у жовтні було представлено два подання. Претендували на звання кращого спортсмена гімнаст Ілля Ковтун та фехтувальниця Дар’я Гонцова.

Зваживши на результат Іллі, перемогу надано саме йому. Спортсмена та його тренерку Ірину Горбачеву олімпійський осередок Черкащини відзначить премією.

Заслужений майстер спорту України Ілля Ковтун узяв участь у чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики, що проходив у місті Антверпен, Бельгія. Там спортсмен виборов срібну нагороду у багатоборстві, посів п’яте місце на паралельних брусах. Крім того, Ілля став володарем ліцензії на участь в Олімпійських іграх у 2024 році в Парижі, Франція. Його результат – 6500 залікових очок. Тренує спортсмена Ірина Горбачева.

Майстер спорту України Дар’я Гонцова стала учасницею Кубка України з фехтування серед дорослих (шабля), що відбувся в Черкасах. Спортсменка здобула третє особисте місце та перше командне місце. Її результат – 250 очок. Тренує Дар’ю Людмила Шкалікова.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Велосипедистка з Черкащини перемогла на міжнародних змаганнях

Софія Запорожець здобула перемогу на міжнародних змаганнях з велосипедного спорту в Сербії. Про це повідомляє управління у справах сім’ї,...

У минулому році в Черкаському РАЦСі зросла кількість шлюбів

У 2023 році в Черкаському РАЦСі зареєстрували шлюб для 2459 пар. Порівняно з періодом до повномасштабного вторгнення, кількість укладених...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x