НовиниКриміналЧеркаська прокуратура звинувачує луганчанина у співпраці з росією

Черкаська прокуратура звинувачує луганчанина у співпраці з росією

-

- Advertisment -

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт до суду у справі щодо луганчанина, причетного до співпраці з росією. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Прокурори Черкаської обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Луганської області за фактом допомоги державі-агресору (згідно з ч. 1 ст. 111-2 КК України).

За даними слідства, житель Старобільського району Луганської області у листопаді – грудні 2022 року був добровільно призначений окупаційною адміністрацією Луганської області на посаду «начальника Старобельского межрайонного управления по эксплуатации газового хозяйства филиала Государственного унитарного предприятия «ЛУГАНСКГАЗ».

Підтримуючи рішення держави-агресора та керуючись їхнім законодавством, він організовує роботу управління, яким він керує, забезпечуючи постачання матеріальних ресурсів, зокрема природного газу, “адміністрації Старобельського району Луганської Народної Республіки”, а також іншим територіальним підрозділам окупованої території.

На цей момент обвинувачений продовжує працювати в незаконно створеному органі влади на тимчасово окупованій території Луганської області. Щодо нього проводяться розшукові заходи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили норму усього весняного сезону. Травень видався одним із найбільш сухих...

ВККС рекомендував призначити на Черкащині 20 суддів: хто вони

Вища кваліфікаційна комісія суддів України на Черкащині рекомендувала до 16 суддів 20 кандидатів. В яких судах зявляться нові судді,...

Цікаве:

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x