додому Новини Черкащина Черкаська прокуратура виявила порушення при закупівлі газу: гроші вернуть до бюджетів

Черкаська прокуратура виявила порушення при закупівлі газу: гроші вернуть до бюджетів

0

Прокурори виявили порушення законодавства в процесі укладання додаткових угод на постачання електроенергії та природного газу підприємствами. Ці порушення призвели до незаконного фінансування видатків з місцевих бюджетів. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Встановлено, що ціни на газ зросли на 60% для Шполянської міської ради та на 29% для департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради у порівнянні із цінами, затвердженими у результаті тендерів і угодами на момент укладання договорів.

Відповідно до виявлених порушень, прокурори Звенигородської та Черкаської окружних прокуратур подали позови до суду з метою визнання недійсними додаткових угод на постачання енергоносіїв і стягнення коштів з підприємств на користь місцевого самоврядування. В результаті судового розгляду обидва позови були задоволені повністю.

З моменту набрання силу судовими рішеннями, відшкодовані кошти будуть спрямовані до місцевих бюджетів. Загальна сума стягнених коштів становитиме практично 500 тисяч гривень.

Читайте також:

Суд віддав державі землю під очисними спорудами “Азоту” у Черкасах

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version