НовиниЧеркащинаЧеркаська ОВА підписала меморандум із YouControl

Черкаська ОВА підписала меморандум із YouControl

-

- Advertisment -

При ОВА запрацювала робоча група «Прозорість і підзвітність». У межах цієї ініціативи на рівні області підписано меморандум із YouControl. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Ігор Табурець на брифінгу в медіацентрі.

Ігор ТабурецьЦя компанія розробляє сервіси на основі відкритих даних. Також це однойменна аналітична онлайн-система для бізнесової аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів. Вона дозволяє не лише отримати інформацію про компанію або ФОП із понад 180 державних реєстрів, а й проводити аналіз декларацій і публічних закупівель.

– Така співпраця допоможе ОВА ефективніше перевіряти учасників публічних закупівель і запобігати можливим правопорушенням, – пояснив Ігор Табурець. –  Водночас із партнерами ми домовились вживати спільних зусиль у сфері здійснення контролю за належним використанням коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії. А також – виявлення потенційних і реальних інформаційних загроз у сфері національної безпеки та оборони.

Принагідно начальник ОВА зауважив, що всі витрати мусять бути під особистим моніторингом керівників районів і громад.

– Це безумовна вимога нашого суспільства, – наголосив він. –  На Черкащині не місце подвійним стандартам. Кожен має працювати винятково на Перемогу.

Довідково:

робочу групу «Прозорість і підзвітність» створено при Черкаській ОВА як додатковий інструмент контролю та комунікації. До її складу увійшли, зокрема, представники правоохоронних органів Черкащини.

Дізнатися більше про публічні закупівлі ОВА і підвідомчих установ можна на сайті у розділі https://ck-oda.gov.ua/publichni-elektronni-zakupivli/

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x