додому Новини Черкащина Черкаська обласна рада стала на захист волонтерів (ВІДЕО)

Черкаська обласна рада стала на захист волонтерів (ВІДЕО)

0

20 кіл так званого бюрократичного пекла будуть змушені пройти надавачі, отримувачі й набувачі  гуманітарної допомоги. Спрощеній системі пропуску та обліку гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану з 1 грудня 2023 року буде покладено край. Інформує власкор ВІККА.

Згідно з новими правилами, отримувачі повинні будуть внести гуманітарні постачання в електронну систему, використовуючи кваліфікований електронний підпис. Також їм слід буде надавати надмірні деталі про вміст постачань, отримувати унікальний код, подавати звіти тощо. Депутати Черкаської обласної ради  ухвалили рішення про спрощення увезення допомоги та розподіл її між підрозділами ЗСУ, які її потребують. Вони вимагають від Кабінету Міністрів України розробити постанову, яка не перешкоджатиме забезпеченню фронту.

ВІТАЛІЙ КОВАЛЬ, ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Я дуже вдячний депутатам, які майже одностайно підтримали це звернення. Ми сподіваємося, що можновладці у Києві схаменуться тому, що держава не може покрити деякі потреби військових частин і це на собі тягнуть волонтери. То навіщо ставить перешкоди, яким дивується весь світ.

YouTube video player

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version