НовиниЧеркасиЧеркасці, чиї домівки постраждали від ворожої атаки, отримають допомогу...

Черкасці, чиї домівки постраждали від ворожої атаки, отримають допомогу – Анатолій Бондаренко

-

- Advertisment -

У Черкасах триває обстеження пошкоджених об’єктів після ворожої атаки, яка відбулася 21 вересня. Тоді уламки ракети зруйнували будівлю готелю «Центральний», а вибуховою хвилею вибило вікна в навколишніх будинках і зруйнувало покрівлі. Постраждало й майно підприємців, які працювали на ринку. Повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

готель Центральний обстріл
facebook.com/IhorTaburets

Як розповів міський голова Анатолій Бондаренко, черкасці, чиї домівки постраждали від ворожої атаки, отримають фінансову допомогу на встановлення пошкоджених вікон. Наразі з’ясували, що більше 440 вікон у 22-х багатоповерхових будинках та 15 приватних потребують заміни. Для 14 квартир 30 вікон вже виготовляються.

«Щоб отримати виплати, а це 3700 грн за квадратний метр пошкодженого вікна, людям потрібно написати заяву до департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради. Запевняю: ніхто не залишиться без уваги і підтримки міської влади», – говорить Анатолій Бондаренко.

Відповідальні особи департаменту ЖКК додають: постраждалим необхідно звернутися до міської ради (вул.Байди Вишневецького, 36, каб.512), або зателефонувати за номером 36-11-35.

Після складання актів обстежень вони передаватимуться у департамент соціальної політики Черкаської міської ради, через який і здійснюватимуться виплати.

Також у місті триває розроблення механізму надання допомоги представникам бізнесу, які зазнали збитків внаслідок влучання ворожої ракети. Нагадаємо, для цього за ініціативи Анатолія Бондаренка в бюджеті передбачили 5 млн.грн.

Щодо зруйнованого готелю «Центральний», то на даний час по ньому замовляють інструментальне обстеження. Воно і визначить, які приміщення підлягають експлуатації, а які ні.

Читайте також:

У Черкасах просять увімкнути трекери, бо «скоро похолодає»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x