НовиниЧеркаси«Черкаси пліч-о-пліч із тими, хто найбільше постраждав через війну»,...

«Черкаси пліч-о-пліч із тими, хто найбільше постраждав через війну», – Анатолій Бондаренко

-

- Advertisment -

Черкаси підставили дружнє плече жителям Новопетрівки. Спільними зусиллями міської влади, наших комунальних підприємств та приватних компаній вже вдалося відновити кілька десятків будинків, зруйнованих рашистами. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

«Скільки горя і біди принесли в Україну окупанти! Усю красу «руського міра» можна побачити у звільнених нашими ЗСУ містах і селах. Наприклад, у херсонській Новопетрівці.

Її жителі сім місяців прожили в російській окупації. Бачили усе – грабунки, знущання та руйнування. На близько 27 мільйонів збитків завдали орки маленькому селу, де проживало 540 людей.

Та українці завжди доводять, що разом ми – сила.

Наше місто підхопило ініціативу Президента України із відбудови «Пліч-о-пліч».

За підтримки Черкас у Новопетрівці планують повністю відбудувати 8 будинків, ремонту та часткового відновлення потребують 168 домоволодінь.

Разом – відбудуємо! Разом – переможемо!», – зазначає міський голова.

Він підкреслив, що пишається черкаськими комунальниками. Приміром, профком КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» коштом трудового колективу допомагає людям відновити втрачене та пошкоджене житло. Їхні працівники взяли відпустки та уже завершують відновлення осель на Херсонщині.

Наразі, завдяки залученим профспілковим комітетам комунальних підприємств міста, завершено роботи з відновлення 17 будинків, відновлення ще одного триває. Також, на завершальному етапі процес відновлення шести  зруйнованих об’єктів житлового фонду села Новопетрівка, який здійснюється коштом соціально-відповідального бізнесу.

Разом з тим продовжується виконання робіт на 15 пошкоджених будинках села за рахунок коштів, накопичених до благодійного фонду. Процес залучення та накопичення коштів до благодійного фонду триває.

Для продовження робіт спільно зі старостою Новопетрівського старостинського округу Високопільської територіальної громади визначено адреси наступних 10 житлових будинків, відновлення яких планується провести за умови надходження відповідної благодійної допомоги.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Разом виходить смачніше: як черкащанка Юлія Кузнець із дітьми готує паски (ВІДЕО)

Сезон підготовки до Великодніх свят розпочато. Черкащанка Юлія щороку разом з дітками випікає паски. До себе на кухню запросила...

Звільняв Харківщину і боронив Бахмут: на Чигиринщині навіки прощаються з військовим

На Чигиринщині прощаються із полеглим на війні з Росією Адамовичем В’ячеславом Дмитровичем. Пишуть на сторінці Чигиринської громади.  Народився Вʼячеслав 9...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x