НовиниЧеркасиЧерез уламки ракети два будинки в Черкасах лишилися без...

Через уламки ракети два будинки в Черкасах лишилися без газу

-

- Advertisment -

Газові служби нині проводять обстеження зовнішніх та внутрішньобудинкових мереж будинків по Благовісній, 182 та 184. Вони зазнали пошкоджень сьогодні вранці після падіння уламків ворожої ракети. Газовики кажуть: вибуховою хвилею могло пошкодити крани, труби та інші елементи системи.

Мешканців цих багатоквартирок просять перекрити газові труби, аби уникнути аварійної ситуації, інформують у пресслужбі управлінської компанії «Нова якість», яка обслуговує ці будинки.

Процес відновлення газопостачання залежить від стану мереж після сьогоднішніх подій та оперативності обстеження газових приладів у квартирах.

– Процедура відновлення постачання в цьому випадку нічим не відрізняється від інших. Адже йдеться про безпеку людей. Єдине, що ми можемо зробити, аби пришвидшити процес, це запропонувати людям БЕЗКОШТОВНО укласти індивідуальні угоди на обслуговування плит і колонок в їхніх квартирах із ГАЗ-СЕРВІСОМ, – говорить технічний директор ТОВ «Газ-сервіс» Григорій Беспалов та додає: – Ці договори – це вимога закону та ваша згода на перевірку обладнання. І без неї фахівці просто не мають права обстежувати прилади, а АТ «Черкасигаз» відновити подачу газу на будинок.

Мешканці багатоповерхових будинків можуть звертатися:

+380503783402

+380503783418

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах патрульні виявили у підозрілого чоловіка більше 20 пластинок метадону

Правоохоронці в Черкасах виявили чоловіка, який мав із собою, ймовірно, заборонені речовини. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської...

У Черкасах деякі будинки залишилися без гарячої води

Сьогодні, 14 травня, з 8:00 до 16:00 без гарячого водопостачання, через промивку водопідігрівача, тимчасово залишаться містяни, що мешкають по...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x