НовиниБезпекаУ Чорнобаї відкрили меморіальну дошку боксеру і почесному громадянину...

У Чорнобаї відкрили меморіальну дошку боксеру і почесному громадянину міста: він загинув на війні

-

- Advertisment -

У Чорнобаї відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь незламного воїна-патріота, наставника та мужнього захисника, керівника гуртка «Бокс», голови СК «Едельвейс», депутата Чорнобаївської селищної ради, почесного громадянина Чорнобаївської територіальної громади, командира стрілецького відділення Олександра ВОРОБЙОВА. Він загинув 29 січня 2023 року, захищаючи Україну від ворога. Встановили її на фасаді Чорнобаївського спорткомплексу. Про це інформує Чорнобаївська громада.

Олександр Воробйов – учасник бойових дій (Афганістан), добровольцем воював в зоні АТО/ООС на ротаційній добровольчій основі з 2017 по 2021 роки. До російського повномасштабного вторгнення працював тренером у Чорнобаївському Центрі дитячої та юнацької творчості. Все життя Олександр Трохимович був відданий своїй професії, займався активно боксом та боротьбою джіу-джитсу, мав багато нагород та перемог, створив об’єднання «Едельвейс».

Починаючи з 2018 року, Олександр Трохимович організовував регіональний турнір з боксу «Патріот», на який приїжджали команди з різних куточків України, адже він був шанований серед тренерів та атлетів. За роки роботи він виховав не одне покоління юних чорнобаївців, підготував 12 кандидатів у майстри спорту, 4 майстри спорту, Призера Чемпіоната Світу з боксу, учасника Чемпіонату Європи.

Безжальна війна забрала не лише життя Олександра Трохимовича, а і його мрії, майбутнє…

Відтепер пам’ятний знак на стіні спорткомплексу буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг захисника рідної Батьківщини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x