додому Новини Черкаси У Черкаські обласній прокуратурі представили нового заступника керівника

У Черкаські обласній прокуратурі представили нового заступника керівника

0

Керівник Черкаської обласної прокуратури Катерина Шевцова сьогодні, 17 листопада 2023 року, офіційно представила колективу першого заступника керівника – Голинського Ярослава Олеговича. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Очільниця обласної прокуратури зазначила, що новий керівник вже має понад 16 років досвіду в органах прокуратури, включаючи роботу на керівних посадах та очолювання прокуратури Полтавської області.

Ярослав Голинський народився у 1985 році та отримав освіту у Львівському національному університеті ім. І. Франка в 2007 році. Свою професійну кар’єру в органах прокуратури він почав у тому ж році як помічник прокурора Подільського району м. Києва.

На зображенні може бути: 7 людей

Протягом кар’єри він обіймав керівні посади в Волинській та Київській обласних прокуратурах, а також очолював прокуратуру Полтавської області. До свого останнього призначення він працював прокурором у відділі процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Мелітополі, охоплюючи діяльність у Криму та Севастополі.

Читайте також:

Директор Золотоніського товариства підозрюється у забрудненні довкілля

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version