НовиниЧеркасиУ Черкаському міському пологовому розказали, як виходжують передчасно народжених...

У Черкаському міському пологовому розказали, як виходжують передчасно народжених дітей (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкаському пологовому будинку розповіли, як виходжують передчасно народжених дітей. Це малюки, які народилися на терміні від 24-го тижня вагітності до тридцять сьомого. Поспішайки важать від 500 грамів до півтора кілограма.  

ДМИТРО ВІТРЕНКО, ДИРЕКТОР КНП «ЧЕРКАСЬКИЙ МІСЬКИЙ ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК «ЦЕНТР МАТЕРІ ТА ДИТИНИ»  

За високого рівня надання амбулаторної допомоги для попередження виникнення саме даного виду ускладнення вагітності, цей відсоток складає біля 3%. В абсолютних числах це 26 діток, які в цьому році народилися передчасно. 

Керівник пологового наголошує: заклад оснащений всім необхідним для надання допомоги таким діткам, і що найважливіше – попередження передчасних пологів.  

Дмитро Вітренко

ДМИТРО ВІТРЕНКО, ДИРЕКТОР КНП «ЧЕРКАСЬКИЙ МІСЬКИЙ ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК «ЦЕНТР МАТЕРІ ТА ДИТИНИ»  

Починаючи від апаратів штучної вентиляції легень для новонароджених, це транспортні кювети, таке обладнання, яке забезпечує максимально комфортні умови для передчасно народженої дитини: температура, кисень, вологість 

Йдеться про понад 60 видів техніки. Серед них: ультразвукові апарати, ренген-апарат, мамографічна стійка, діагностичне обладнання. Дбають також про комфорт породіль. Олена першу дитину народила у міському пологовому. Нині ж готується стати мамою вдруге. Умовами у палатах задоволена.  

ОЛЕНА, ВАГІТНА  

Післяродова добре, мені сподобалось. Харчування повинна наголосити – смачніше ніж в перинатальному центрі. Умови нормальні, тепло, все добре  

З нагоди Всесвітнього дня передчасно народжених дітей пологовий відвідав міський голова. За минулі роки коштом громади сюди закупили 2 сучасні апарати УЗД, аналізатори, мікроскопи, функціональні механічні ліжка. 

пологовий на Чехова

АНАТОЛІЙ БОНДАРЕНКО,  МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЧЕРКАС 

Медицина є головним із наших пріорітетів, тому що сьогодні у цьому місці обслуговуються більшість жінок міста Черкаси і ми в гарному сенсі цього слова повинні позитивно конкурувати з обласними закладами охорони здоров’я .

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Уманщині в результаті ДТП загинув 34-річний чоловік

На Уманщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув 34-річний чоловік. Інцидент трапився у межах села Червоний Кут Уманського...

У Черкасах розбирають спеціальне покриття, щоб відремонтувати дитячий майданчик

У черкаських скверах і парках лагодять дитячі майданчики. Спершу відремонтували майданчики у парку «Хіміків». Про це інформує КП «Дирекція...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x