додому Новини Безпека У черкаських школах “уроки безпеки” проводять полісмени і рятувальники (ВІДЕО)

У черкаських школах “уроки безпеки” проводять полісмени і рятувальники (ВІДЕО)

0

Знання – ключ до безпеки. До черкаських п‘ятикласників завітали співробітники ДСНС та поліції. Повідомляє власкор ВІККА

Насамперед розповіли про правила пожежної та мінної безпеки. У поміч викладачам наявні 3D макети. Рятувальники наголосили: грати з вогнем та електроприладами не можна. Навіть спробували відтворити план дії у разі пожежі. 

ЮЛІЯ НОРОВКОВА, РЕЧНИЦЯ ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ  

Роботу проводимо активно, ми постійно приходимо до них у гості, проводимо уроки безпеки, як самі так і з представниками поліції, аби дітям ще раз нагадати важливі правила які рятують життя 

Полісмени ж нагадали про правила безпеки на дорозі. Порадили носити н одязі світловідбиваючі елементи. Це допомагає водію завчасно побачити пішохода в темну пору доби. Учням подарували світловідбиваючі стрічки.  

ВІКТОРІЯ СИМОНЮК, СТАРШИЙ ЛЕЙТЕНАНТ ПОЛІЦІЇ 

Ми наполягаємо, постійно проводимо профілактичні бесіди, лекції з дітьми і дорослими на рахунок важливості світловідбиваючими елементі. Тому що це ваше життя, ви повинні його берегти.

П’ятикласниця Мілана активно працювала весь урок і відповідала на запитання. Каже, дізналась багато нового та корисного. 

МІЛАНА, ШКОЛЯРКА  

Ми дізнались про мінну безпеку, що не можна ходити по льоду, що робити під час пожежі. Все сподобалось.

YouTube video player

“Уроки безпеки” для школярів Черкащини проводять регулярно. Класний керівник п‘ятикласників каже, що діти на нових викладачів реагують позитивно. Адже теоретичні правила не зрівняються з наочними розповідями рятувальників.  

АННА ОРЛОВСЬКА, КЛАСНИЙ КЕРІВНИК 

Школа підходить до цього комплексно і кожен вчитель, кожен класний керівник працює на безпеку дітей, тому що ми всі хочемо, щоб вони залишалися живі, здорові, усміхнені і з гарним настроєм приходили до нас у школу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version