НовиниЧеркасиУ Черкасах слухали звіт Тренкіна і обговорювали питання розвитку

У Черкасах слухали звіт Тренкіна і обговорювали питання розвитку

-

- Advertisment -

У Черкасах відбулася звітна конференція обласної федерації дзюдо та боротьби самбо. Делегати заслухали звіт президента, обговорили питання розвитку, планували проведення змагань. Інформує власкор ВІККА.

Найголовніший меседж конференції – наступний рік має стати кращим в плані результатів спортсменів. Зокрема, про це не раз на зустрічі наголосив президент обласної федерації дзюдо та самбо Юрій Тренкін. За його словами, сьогодні державі досить важко фінансувати спорт. Причина тому – війна. Не надто через це спорту допомагають і бізнесмени.

Наразі на Черкащині практично відсутні райони, де б не була представлена боротьба дзюдо та самбо. Даний вид спорту можна вважати масовим. Чимало молоді віддали перевагу цьому виду спорту, а не згубним звичкам. Відділення дзюдо також створено і в школі вищої спортивної майстерності.

Чому мало міжнародних нагород, є об’єктивні причини. У 2022 році наші борці не брали участі у змаганнях, де були присутні спортсмени з росії. Проте, основне завдання сьогодні – це масовість, а вже потім результати.

ПАВЛО СКВОРЦОВ, НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ ЧМР

Не тільки для вашого виду спорту, а для будь-якого виду спорту головне зараз для нас це масовість. Більше буде дітей мають займатися спортом.

Учасники конференції зійшлися на тому, що наступний рік мають присвятити покращенню результатів спортсменів. По завершенню, нагороди отримали кращі тренери та спортсмени-борці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x