НовиниЧеркасиУ Черкасах презентували фотопроєкт про незламних

У Черкасах презентували фотопроєкт про незламних

-

- Advertisment -

Десять захисників із Черкащини, які виявили неймовірну особисту стійкість, стали героями фотопроєкту, який створив відомий фотограф Ігор Єфімов разом з журналістами видання “18000: новини Черкас”. Виставку цих знімків презентували в обласному художньому музеї. Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА.

Ця виставка є заключним етапом медіапроекту “Незламні”, що розповідає про українських воїнів і їх боротьбу за Україну. Він розкриває історії тих, хто пережив втрати або ампутації кінцівок, а також той шлях повернення до соціального життя після протезування, зазначаючи важливість підтримки і видимості для суспільства.

– Цей проект – робота на перспективу, – зауважує фотограф Ігор Єфімов. – Результат буде тоді, коли наші громадяни не відводитимуть погляду від людей із протезами, а навпаки – будуть чуйними до них і казатимуть «дякую». Адже нам ще треба повчитися казати це просте слово. Наше суспільство часто закрите, і нам складно навіть просто запропонувати допомогу. І це більше про сором, а не про страх чи ніяковість. Тому саме цей сором нам треба долати.

Ігор Єфімов

Фотовиставка буде відкритою до кінця року і включає 19 фотографій. Всі охочі можуть ознайомитися не тільки із портретами захисників, але й прочитати тексти та переглянути відеоісторії про кожного героя.

Фінальну частину проекту завершили благодійна виставка і аукціон, організований черкаською волонтеркою Вікторією Хамазою та виданням “18000: новини Черкас”. Зібрані кошти, що перевищили 3 млн гривень, будуть спрямовані на потреби Сил оборони, зокрема на придбання дронів і медичних евакуаційних автомобілів.

Читайте також:

Чигиринська громада передала допомогу захисникам на фронт

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x