додому Новини Черкаси У Черкасах представник «Голосу» вимагає відсторонити заступника мера

У Черкасах представник «Голосу» вимагає відсторонити заступника мера

0

Відсторонити від виконання обов’язків заступника міського голови Черкас Віктора Беззубенка та провести службову перевірку. Петиція із такою вимогою зареєстрована на сайті Черкаської місткої ради.

Автор петиції – Андрій Катренко – дорікнув, що мовляв під час тривоги деякі укриття були зачинені і містяни не могли в них потрапити. Щоправда, в тексті петиції він не згадав про які укриття йде мова.

«Як відомо заступник міського голови Віктор Беззубенко є головною відповідальною особою за укриття у місті Черкаси. Тому, у звʼязку із вищезазначеним, вимагаю відсторонити від посади заступника міського голови Беззубенка Віктора Анатолійовича і провести службову перевірку», – зазначено в петиції.

Андрій Катренко у 2020 році балотувався до Черкаської міської ради від партії «Голос». Проте обраним не був.

Нагадаємо, що представники партії «Голос» у Черкаській міській раді мали заступника, обраного по квоті партії. Це – Павло Валенчук. Саме на нього на початку повномасштабної війни були покладені обов’язки щодо облаштування і роботи укриттів у Черкасах. Зі своїми обов’язками Валенчук не впорався. Це і стало однією із причин його звільнення.

Натомість міський голова призначив іншого відповідального за роботу і облаштування укриттів – заступника міського голови Віктора Беззубенка, обраного по квоті партії “Черкащани”.

Нині частина депутатів від партії «Голос» перебуває в опозиції до міської влади.

Щоб петицію розглянула міська рада, її протягом місяця має підтримати 500 містян.

Читайте також на сайті vikka.ua

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version