НовиниЧеркасиУ Черкасах попрощалися з двома військовими, які загинули на...

У Черкасах попрощалися з двома військовими, які загинули на російсько-українській війні

-

- Advertisment -

У Черкасах в останню путь провели двох військових, які втратили життя на російсько-українській війні. Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

на російсько-українській війні

Андрій Пошукайло, 26 років, народився у Черкасах та закінчив школу у селі Кропивне. Він мав професійну освіту монтажника гіпсокартонних конструкцій і лицювальника-плиточника з професійно-технічного училища будівельних технологій. Останні роки свого життя він прожив та працював у Києві, але коли розпочалася війна, він вступив на захист України. Виконуючи військові завдання на Донеччині, він отримав тяжкі поранення та помер в лікарні.

Андрій Давиденко, якому нещодавно виповнилося 35 років, також народився у Черкасах та отримав освіту у Черкаському професійному ліцеї переробної промисловості, де вивчав контрольно-вимірювальні прилади та автоматику, а також став оператором комп’ютерного набору. Він працював у різних компаніях, включаючи ТОВ “Технополіс-1”, ТОВ “Холдінг Україна”, ВАТ “Черкасигаз”, а також на хлібзаводі в Золотоноші.

Проходив військову службу в одній з військових частин, згодом перевівся до Нацгвардії. Андрій Давиденко загинув на Харківщині під час проведення евакуаційних заходів, отримавши поранення, несумісні з життям.

Читайте також:

На війні загинув захисник із Черкащини

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x