додому Новини Черкащина У Черкасах з нагоди професійного свята відзначили рятувальників

У Черкасах з нагоди професійного свята відзначили рятувальників

0

Рятувальник — більше, ніж просто професія. Пожежні, сапери, медики, водолази, хіміки, психологи. Напередодні професійного свята у Головному управлінні ДСНС відбулись заходи, присвячені Дню рятівника.

Співробітники аварійно-рятувальних підрозділів області, які проявили особливу мужність та професіоналізм під час ліквідації наслідків надзвичайних подій і ситуацій, отримали почесні відзнаки і нагороди, а також чергові спеціальні звання.

“Весь світ, протягом вже майже двох років, бачить відвагу українських рятувальників, і Черкаського гарнізону зокрема. Ви сміливо та відважно ліквідовуєте різного роду надзвичайні ситуації, повертаєте мирне життя на деокуповані території Харківщини, Херсонщини, Донеччини. Сантиметр за сантиметром, очищаючи українську землю від ВНП. І попри великі ризики для власного життя- ви впевнено виконуєте свій обовʼязок, навіть під ворожими обстрілами,” – звернувся до рятувальників тимчасово виконуючий обов`язки начальника Головного управління Олександр Євпак.

“З обласною ДСНС ми пройшли не одне випробування: російськими атаками, великою водою, відключеннями електроенергії та ін. І я знаю, що на рятувальників завжди можна розраховувати. Що не підведуть і все буде вчасно!” – зазначив керівник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Читайте також:

В Умані святкують хасиди: служби працюють у посиленому режимі (ВІДЕО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version