додому Новини Черкаси У Черкасах з вікна багатоповерхівки випала дитина

У Черкасах з вікна багатоповерхівки випала дитина

1
дитина випала з вікна

У місті Черкаси з вікна на 10 поверсі упала дівчинка. Медики не змогли реанімувати дитину. Про це повідомляє Поліція Черкаської області

дитина випала з вікна

Подія сталася 6 вересня, близько 18:20 на вулиці Нижня Горова у місті Черкаси. 

За попередніми даними, мати відволіклася у домашніх справах і не помітила, як дівчинка самостійно підсунула стілець, залізла на підвіконня та сперлась на москітну сітку відчиненого навстіж вікна. Сітка не витримала навантаження й дитина випала з десятого поверху багатоквартирного будинку.

Медики, які прибули на місці трагедії, намагалися реанімувати дитину, але на жаль, вона померла.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 п.2 ст. 115 ККУ.

У поліції наголошують на посиленому контролі та безпосередньому нагляді за дітьми. Не залишайте малолітніх наодинці. Будьте обачними та обережними. Подбайте про те, щоб цікавість найменших побачити, що за вікном приносила лише користь. Втрата пильності всього на хвилину може коштувати цілого життя!

Читайте також:

У Черкасах поліція зупинила авто: за кермом була неповнолітня

1 коментар

  1. Тільки по Черкасах вже дригий випадок з дитиною та москітною сіткою в цьому році. А скільки цих випадків за весь час та у всьому світі? Не вже конструкторам та виробникам не вистачає клепки зробити надійні фіксатори на ці москітні сетки. Та хочаб саморізами їх фіксувати, щоб у неможливити такі випадки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version