НовиниЧеркащинаУ Смілі перепродують готель за 17 млн грн, викуплений...

У Смілі перепродують готель за 17 млн грн, викуплений у місцевої влади за 5 млн грн

-

- Advertisment -

Центральний готель «Сміла», що в районному центрі, приватники продають за 17 млн грн. Хоча перед тим 8 місяців тому приватний власник викупив його на аукціоні у міської влади за 5 млн грн. Оголошення про продаж «Сміли» розміщений на ОЛХ.

Готель «Сміла» довгий час був комунальним. Як запевняли у міській владі, він був збитковий. Тому його вирішили виставити на аукціон і продати. Рішення про продаж обєкту прийняли депутати міської ради ще минулого року. Його виставляли на торги двічі. Проте без успішно. Тоді стартова ціна була 14 млн. Бажаючих придбати за цю суму не було.

Зрештою із третьої спроби його купили за 5 млн грн.  Участь у аукціоні взяли три компанії: з Черкас, Києва та Львова. Найбільшу суму вказало підприємство із Західної України – ТОВ Іскра Транс Логістик. Вона зголосилися придбати готель у Смілі за 5 млн 70 тис. грн.

Другим був учасник із ціною 5 млн грн – ТОВ «Агро-Рось», що належить колишньому депутату Верховної Ради трьох скликань Анатолію Семінозі. 

Готель «Сміла» розташований у центрі міста. Депутати, ухвалюючи рішення про його продаж, виставили умови: має бути збережений профіль закладу, а також погашена заборгованість по заробітній платі та деяких платежах. У коментарях міський голова Сміли Сергій Ананко зазначав, що готель був збитковим. Щоб його привести до ладу, потрібно вкласти із бюджету кілька мільйонів гривень.

Кошти від продажу готелю «Сміла» мають надійти до бюджету розвитку міста.

Проте нині будівля готелю виставлена на продаж за 17 млн. Як зазначають продавці, готові продавати частинами і поповерхово.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x