НовиниКриміналУ Звенигородці затримали продавця метадону

У Звенигородці затримали продавця метадону

-

- Advertisment -

Поліцейські Звенигородки затримали чоловіка під час збуту метадону. Тепер йому загрожує тюремний термін. Про це повідомляє Поліція Черкащини.

Звенигородець вирішив “підзаробити” коштів, збуваючи нарковмісний препарат по 1800 гривень. Чоловіка слідчі поліції затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру. За скоєне підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення.

Викрили та задокументували злочинну діяльність 40-річного жителя села Вербівець працівники Звенигородського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури. Провівши ряд слідчо-оперативних заходів, поліцейські затримали зловмисника після збуту метадону, за що він отримав 1800 гривень.

Вилучені речові докази поліцейські направили на експертне дослідження. Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Городищі заарештували чоловіка, який вдарив ножем знайомого

Під час сварки чоловік завдав потерпілому удар ножем у живіт, в результаті чого останнього довелося госпіталізувати з тяжкими тілесними...

Золотонісця підозрюють у вчинені розпусних дій щодо 13-річної дівчини

Раніше судимому за корисливі злочини 28-річному жителю Золотоніського району повідомили про підозру за фактом розбещення малолітньої особи. Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x