додому Новини Черкаси Тривога, пенальті, домашня нічия: черкаський ЛНЗ зіграв проти Колоса

Тривога, пенальті, домашня нічия: черкаський ЛНЗ зіграв проти Колоса

0
У рамках тринадцятого туру української Прем’єр-ліги черкаський ЛНЗ і ковалівський Колос поділили очки, порадувавши глядачів двома голами, інформує сайт Футбол.

Тринадцятий тур української Прем’єр-ліги розпочався з протистояння такого калібру, що наступним парам команд було майже нереально перевищити рівень зацікавленості вболівальників довкола матчу Динамо Київ та донецького Шахтаря. Однак у кожного були свої власні завдання цього вікенду, тож розвиток подій продовжувався в Черкасах, де місцевому ЛНЗ протистояв ковалівський Колос.
Команда Олега Дулуба все ніяк не може вийти на більш менш стабільну полосу успішних результатів після свого підвищення в класі. Тиждень тому “бузкові” здолали київську Оболонь у дербі новачків УПЛ (3:0) й для них це була дійсно велика та надзвичайно важлива перемога. У будь-якому випадку, ЛНЗ таким чином трохи віддалявся від зони вильоту й разом із тим наближався до колективів рівня Колосу, який зберігав сподівання таки обігнати Динамо з другої спроби.
Не доводилось ще дві зайвих години вичікувати на початок матчу, який було відкладено через повітряну тривогу, у цьому сезоні, тому досвід гри в Черкасах був для нас першим подібним. Хотілось, щоб і останнім, але для цього треба ще попрацювати всією країною. Але футбол таки відбувся, нехай із дуже значним запізненням.
Що ж до подій на полі, то починалось усе якось не дуже вдало. Для Калюжного, передусім, бо він ще до завершення першої хвилини ігрового часу зазнав пошкодження під час спроби блокувати простріл Безбородька з правого флангу штрафного та в підсумку гру продовжити не зміг. Олійник з’явився замість нього, але це все ж таки потребувало часу від ЛНЗ для перебудови.
Саме в цей момент Колос намагався підловити опонентів та завдати разючого удару. Трохи в цьому плані не вистачило вдачі Безбородьку, коли той із правого кута воротарського намагався з носка проштовхнути під дальню стійку, але Пеньков записав на свій рахунок черговий порятунок воріт у цьому сезоні. Потім команда Дулуба трохи оклигала та провела власний потужний наступ.
На 20 хвилині Олійник виконав закидання до лівого кута воротарського, де головою під розстріл воріт для Шестакова скинув м’яч Муравський. Епізод зовні здавався награним, проте Колосу, за великим рахунком, було байдуже, яким чином пропускати, бо, окрім проблем, це нічого не створювало для колективу Ярослава Вишняка.
Спроби відігратись до перерви від “колосків” були доволі млявими. Вони знову не могли знайти потрібного ритму в атаці, тому додаткову гольову нагоду створили виключно із статичного положення, шляхом пострілу із штрафного від Мякушка повз праву дев’ятку чужих воріт. Виглядало дійсно потужно, однак у ціль Сергій не влучив, тож і команда пішла на перерву за порадою від тренера щодо того, як усе ж таки виграти той перший матч у вольовому стилі в новому сезоні.
У другому таймі боротьба між командами була відносно рівною, проте саме гостям вдалося досягнути хоч і не максимального, але досить вдалого результату. Героєм серед підопічних Вишняка цього разу став Мілько, який з’явився на полі на 69-й хвилині, замінивши Богданова. Мілько реалізував зароблений Колосом за 10 хвилин після його появи пенальті, подарувавши своїй команді нічию. 
У наступному турі черкаський ЛНЗ зіграє в гостях у луганської Зорі, а ковалівський Колос прийматиме закарпатський Минай.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version