додому Новини Черкащина Суд вимагає стягнути кошти за надмірну оплату газу в дитячому санаторії на...

Суд вимагає стягнути кошти за надмірну оплату газу в дитячому санаторії на Черкащині

0

Смілянська окружна прокуратура вимагає стягнути кошти на користь держави більше ніж 85 тисяч гривень надмірно сплачених бюджетних коштів. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Смілянська окружна прокуратура виступила з позовною заявою в інтересах держави. Прокуратура вимагає стягнути понад 85 тисяч гривень з недобросовісного постачальника через невиконання умов угоди та укладення невигідних додаткових угод.

Конкретно йдеться про надмірні витрати, які здійснив постачальник природного газу для дитячого санаторного закладу, що розташований у місті Городище Черкаського району та належить Черкаській обласній раді. Угода була укладена у лютому 2021 року, проте сторони домовились про безпідставне збільшення ціни за газ шляхом укладання додаткових угод, які не були належним чином обґрунтовані. Це призвело до збільшення вартості газу більш ніж у 4 рази, порівняно з початковою ціною за договором та тендерною пропозицією.

Дії постачальника, що призвели до надмірних витрат, послужили підставою для висунення позову від Смілянської окружної прокуратури в господарському судочинстві.

Читайте також:

Двоє черкащан наловили риби в річці Гадючці на 40 тис грн

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version