додому Новини Кримінал Смертельна бійка на Звенигородщині: підозрюваного затримано

Смертельна бійка на Звенигородщині: підозрюваного затримано

1
бійка кулак побив напад

У місті Катеринопіль Звенигородського району поліція затримала чоловіка, підозрюваного в скоєнні умисного вбивства свого товариша. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

бійка кулак

Інцидент стався під час відпочинку компанії. Двоє чоловіків спочатку випивали разом, а потім зійшлися в сутичці, що призвела до трагічних наслідків.

Тіло 51-річного загиблого було виявлено співмешканкою, яка одразу зателефонувала в поліцію. Проведені слідчі дії розкрили події минулого вечора: у катеринопільчанина вдома зібралася компанія, і всі разом вживали алкоголь. Пізніше виникла сварка між двома чоловіками, і 36-річний місцевий мешканець жорстоко побив свого 51-річного товариша, після чого він пішов додому.

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень, 51-річний чоловік помер. Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві в порядку закону.

Зараз слідчі займаються розслідуванням кримінального провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Прокуратурою було порушено справу, і затриманому чоловікові була пред’явлена підозра у вчиненні злочину. Йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Розслідування цього випадку триває.

Читайте також:

ДТП на Звенигородщині: водій легковика помер на місці

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version