НовиниКриміналСмертельна бійка на Звенигородщині: підозрюваного затримано

Смертельна бійка на Звенигородщині: підозрюваного затримано

-

- Advertisment -

У місті Катеринопіль Звенигородського району поліція затримала чоловіка, підозрюваного в скоєнні умисного вбивства свого товариша. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

бійка кулак

Інцидент стався під час відпочинку компанії. Двоє чоловіків спочатку випивали разом, а потім зійшлися в сутичці, що призвела до трагічних наслідків.

Тіло 51-річного загиблого було виявлено співмешканкою, яка одразу зателефонувала в поліцію. Проведені слідчі дії розкрили події минулого вечора: у катеринопільчанина вдома зібралася компанія, і всі разом вживали алкоголь. Пізніше виникла сварка між двома чоловіками, і 36-річний місцевий мешканець жорстоко побив свого 51-річного товариша, після чого він пішов додому.

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень, 51-річний чоловік помер. Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві в порядку закону.

Зараз слідчі займаються розслідуванням кримінального провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Прокуратурою було порушено справу, і затриманому чоловікові була пред’явлена підозра у вчиненні злочину. Йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Розслідування цього випадку триває.

Читайте також:

ДТП на Звенигородщині: водій легковика помер на місці

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали чоловіка, який знаходився в розшуку

Під час реагування на виклик на вулиці Портовий, черкаські патрульні виявили чоловіка, який відповідав одному з орієнтувань. Про це...

Рятувальники на Черкащині удосконалювали навички роботи з вогнегасниками

Протягом минулого тижня рятувальні служби Черкащини провели інтенсивні навчання з гасіння пожеж у кожному районі області. Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x