додому Новини Безпека Російський пропагандист видав фейк про ракетний удар по готелю в Черкасах

Російський пропагандист видав фейк про ракетний удар по готелю в Черкасах

0

Російський військовий блогер Олександр Коц видав фейк про ракетний удар по готелю в Черкасах. У своєму телеграм-каналі він заявив, що російський війська нанесли удар по готелю, де в цей час перебували іноземні найманці.

«Місце дислокації іноземних найманців в готелі Центральний в Черкасах по вулиці Небесної Сотні. Точне потрапляння», – написав Коц, використавши як ілюстрацію кілька фотографій роботи черкаських ДСНСників.

Олександр Коц є російським пропагандистом і воєнкором. Коц активно займається військовою пропагандою та поширенням дезінформації на підтримку путінського режиму. В якості військового кореспондента він регулярно відвідує зону бойових дій, щоб повідомляти про «героїзм» російських військ.

Нагадаємо, що ракетний удар стався ранком 21 вересня. Бойова частина ракети вдарила по будівлі готелю у центрі міста. Постраждали 11 людей, двоє з який перебувають у тяжкому стані. Більшість приміщень готелю “Центральний” здавалися в оренду фірмам і організаціям. Як готель функціонував лише один поверх.

Читайте також
* Під час ракетного удару по Черкасах, 21 вересня, російські терористи ймовірно намагались поцілили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Черкаської ОВА Ігоря Табурця в коментарі для “Радіо Свобода“.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version