НовиниЧеркасиРодовитий пес Буч із Черкас переміг на світовій виставці...

Родовитий пес Буч із Черкас переміг на світовій виставці у Женеві (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Знайомтеся, Гуччі фон Ланштейн. Так записано у документах, а для рідних та друзів – він просто Буч. Нещодавно цей пес став чемпіоном на світовій виставці собак, що пройшла у Женеві. Повідомляє власний кореспондент ВІККА.

чемпіон буч

Власник Буча пан Віталій розповідає: завели вівчарку не для виставок. Лише згодом керівниця обласного клубу собаківництва подала ідею дресирувати родовитого улюбленця.

ВІТАЛІЙ КРУПКА / власник собаки-чемпіона

Вона побачила, каже, друзі, у вас же класна собака…. Давайте її тренувати. У півтора року вперше поїхали на виставку, отримали самі низькі оцінки, які тільки можна було. Коли поїхали на третю, тут, як в тому анекдоті, понеслось.

З кожною виставкою оцінки були все кращі. Далі чемпіонство України, Румунії, Молдови. Зі званням чемпіон Європи Буч вирушає на чемпіонат світу в Женеві. Як пояснює тренер Сергій, щоб виступати на такого рівня змаганнях, потрібно активно тренуватися, дбати про спеціальне харчування і стан шерсті.

СЕРГІЙ МУРОМЕЦЬ / інструктор службового собаківництва

Тренування тривало приблизно рік. Посилене тренування щодня, вранці і ввечері. Дивимося дати змагань заздалегідь і щодня тренуємося з собакою.

Керівниця обласного клубу собаківництва Наталія Кривоколінська зізнається: робила ставки на іншу собаку. Але перемога дісталася черкаському Бучу. Відіграла свою роль генетика собаки, удача і насамперед – значні вкладення господарів.

НАТАЛІЯ КРИВОКОЛІНСЬКА / керівниця Черкаського обласного клубу службового собаківництва ТСОУ

Це не успіх когось одного. Це успіх команди. Насаперед, хазяїн.  Є в нього можливість такого високого рівня фахівців зарошувати, тоді можна чогось досягти. Це велика-велика праця.

Пан Віталій зізнається: мріяв про німецьку вівчарку з дитинства. Своїм улюбленцем пишається. Адже віднині офіційно Буч – найкраща собака – не лише для своєї родини, але в усьому світі.

ВІТАЛІЙ КРУПКА / власник собаки-чемпіона

Попри те, наскільки він великий, і страшно виглядає. Це собака-кіт. Він усіх любить. Його треба чесати, прийде, положить голову. Може хтось чужий зайти, він ще й збере йому усе що треба, аби тільки його похвалили.

Олеся ОМЕЛЬЧЕНКО, Іван ДУДА, Телеканал ВІККА

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Анатолій Борисович
Анатолій Борисович
8 місяців тому

Дякую, що виростили такого собаку!

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цьогоріч на Черкащині спостерігається зростання випадків сказу серед тварин

Протягом 2024 року в Черкаській області спостерігається значний ріст випадків сказу серед тварин. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці ДУ...

У Черкасах до ремонту доріг залучили УЯР-01: дають гарантію 1 рік

У Черкасах КП «ЧЕЛУАШ» пристрій УЯР-01 для ямкового ремонту доріг. Про це дорожники розповіли на своїй сторінці в мережі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x