НовиниЧеркасиПісля ракетного удару по Черкасах два будинки ще досі...

Після ракетного удару по Черкасах два будинки ще досі залишаються без газу

-

- Advertisment -

Протягом двох місяців мешканці двох будинків по вулиці Благовісній у Черкасах, поблизу яких вибухнула російська ракета, живуть без газопостачання.   Для приготування їжі користуються електроприладами. А от про гарячу воду тут уже забули. Численні звернення до відповідних інстанцій не дають бажаного результат, інформує кореспондент ВІККА-НОВИН.

Леонід Запорожець, мешканець будинку:

Проблема не вирішується. Весь час обіцяють, що газ підключать, але результатів немає. У «Черкасигаз» і в «Нову якість» зверталися. «Нова якість» приїздила перевіряла труби, але результату немає. Нам кажуть ждіть. Напишем об’яви, коли буде.

У АТ «Черкасигаз» запевняють, що за ними немає ніяких затримок, адже балансоутримувачем інженерних мереж постраждалих будинків є управлінська компанія «Нова якість». Її фахівці повинні забезпечити герметичність мережі та звернутися до газовиків з відповідним листом про відновлення газопостачання.

ЮЛІЯ ДЕЛІБАЛТ, НАЧАЛЬНИЦЯ ПРЕС- ЦЕНТРУ АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

На даний момент в одному будинку пущено газопостачання до 13 квартир. В іншому будинку до 18 квартир. По тим квартирам, де відсутнє газопостачання від «Нової якості» звернень не було по відновленню газопостачання

В управлінській компанії «Нова якість» затримку із підключенням усіх квартир до газопостачання пов’язують із неорганізованістю співвласників будинків. Щоб перевірити газову мережу на герметичність, потрібно потрапити до кожної квартири, а це забирає багато часу.

ГРИГОРІЙ БЕСПАЛОВ, ТЕХНІЧНИЙ ДИРЕКТОР УПРАВЛІНСЬКОЇ КОМПАНІЇ «НОВА ЯКІСТЬ»:

Потрібно перевірити всю мережу. Обстежити все обладнання. Тому що газ не тече, він вибухає. Необхідно, щоб люди поукладали договори на обстеження. Наша компанія запропонувала , у зв*язку, що сталося таке лихо, безкоштовні договори. Вирішити цю проблему можна за наявності співвласників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цьогоріч на Черкащині спостерігається зростання випадків сказу серед тварин

Протягом 2024 року в Черкаській області спостерігається значний ріст випадків сказу серед тварин. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці ДУ...

У Черкасах до ремонту доріг залучили УЯР-01: дають гарантію 1 рік

У Черкасах КП «ЧЕЛУАШ» пристрій УЯР-01 для ямкового ремонту доріг. Про це дорожники розповіли на своїй сторінці в мережі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x