додому Новини Під виглядом гуманітарної допомоги від ООН черкащанка втратила 73 тисячі гривень

Під виглядом гуманітарної допомоги від ООН черкащанка втратила 73 тисячі гривень

0
інтернет шахрай

Жителька Сміли, яку раніше вже судили, стала об’єктом кримінального розслідування за обман жінки на 73 тисячі гривень. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

інтернет шахрай

Потерпіла, місцева мешканка Черкаської області, звернулася до служби протидії кіберзлочинам і повідомила, що невідома особа, видаючи себе за офіційного представника гуманітарної місії ООН в Україні, пропонувала їй отримати фінансову допомогу. Потерпіла виявила інтерес до пропозиції та втратила 73 тисячі гривень в результаті шахрайства.

Під час розслідування правоохоронці встановили особу шахрайки, якою виявилася 25-річна жителька Сміли. Ця жінка вже була затримана цього року за аналогічні злочини і отримала три роки позбавлення волі з іспитовим терміном на два роки в серпні. Нині, в зв’язку із новим епізодом шахрайства, проти неї порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України, за що їй загрожує до дванадцяти років позбавлення волі та конфіскація майна.

Поліція активно розслідує всі обставини цього випадку та намагається встановити осіб, які теж могли постраждати від злочинних дій цієї шахрайки.

Читайте також:

Патрульні у Черкасах затримали неповнолітнього із холодною зброєю

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version