НовиниЧеркащинаПідприємство із Черкас пройшло аудит і отримало найвищу оцінку

Підприємство із Черкас пройшло аудит і отримало найвищу оцінку

-

- Advertisment -

У вересні 2023 року, попри складну ситуацію в країні, черкаське підприємство «ГРУПА ВЕНЕТО» пройшла міжнародний напіванонсований аудит соціальної відповідальності на відповідність вимогам стандарту BSCI-Amfori. Аудит було проведено  іноземним підприємством «СЖС УКРАЇНА». Він включав перевірку рівня соціального захисту працівників, умов праці та дотримання охорони праці та прав людини. Про це розповіли на підприємстві «Група Венето».

Аудитори перевірили виробничі підрозділи, допоміжні служби та адміністрацію. Окремо провели групові та індивідуальні інтерв’ю з працівниками підприємства. За результатами аудиту підприємство продемонструвало високий рівень соціальної відповідальності та отримало найвищий рейтинг за всіма оцінюваними напрямками – рівень А.

Позитивний висновок аудиторів підтвердив, що ТОВ «ГРУПА ВЕНЕТО» створила необхідні умови для безпечної роботи, поважає права працівників та дотримується соціальних стандартів.

“Для нас це найвища нагорода в період війни. Адже це дає можливість нам не лише закріпитися, але й покращити свої позиції на європейських ринках. Продукція «Групи Венето» тепер має можливість вийти на потужні експортні програми. Але найголовніше цей аудит підтвердив, що на нашому підприємстві ми сплачуемо заробітна плата виключно «в білу», сплачуємо 100% податків та створюємо ідеальні умови для працівників, також ми поважаємо права працівників», – зазначив генеральний директор ТОВ «Група Венето» Олександр Жученко.

 

ТОВ «ГРУПА ВЕНЕТО» з 2021 р. стала учасником Ініціативи в галузі соціального забезпечення бізнесу (BSCI). Ця ініціатива розроблена на основі стандартів охорони праці, підготовлених Міжнародною організацією праці, керівних принципів Організації Об’єднаних Націй у галузі бізнесу та прав людини, а також керівних принципів Організації економічного співробітництва та розвитку.

Одинадцять принципів Кодексу поведінки BSCI забороняють дитячу працю, примусову працю, дискримінацію і корупцію, а також встановлюють вимоги до безпеки й справедливих умов праці.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x