НовиниЧеркасиПро закриті укриття повідомляйте в «Оперативну службу», - заступник...

Про закриті укриття повідомляйте в «Оперативну службу», – заступник міського голови Черкас

-

- Advertisment -

268 укриттів цивільного захисту доступні для населення у Черкасах. З них 139 – у комунальній власності міста, решта – приватні або державні. Про це інформує сайт Черкаської міської ради.

укриття бомбосховище
Як зазначає заступник міського голови Віктор Беззубенко, до усіх сховищ має бути безперешкодний доступ під час повітряних тривог.
«Для контролю за технічним станом та доступністю укриттів, балансоутримувачі кожного з них визначили відповідальних осіб. Їхні списки є у міській раді. Якщо громадянин під час повітряної тривоги виявить, що укриття зачинене, прошу негайно звертатися до «Оперативної служби» Черкаської міської ради. Наша реакція буде миттєвою. Зауважу, що останнім часом таких звернень ми не отримували», – говорить Віктор Беззубенко.
Також він зазначив, що наразі готується документація для передачі на баланс міста модульних укриттів. 15 млн грн. субвенції на їх встановлення Черкаси раніше спрямували обласній владі. Після завершення усіх упоряджувальних робіт і передачі на баланс Черкаській міській раді ці сховища також будуть доступними для людей під час повітряних тривог, і місто нестиме відповідальність за їхню доступність.
Варто відзначити, що під час нещодавнього візиту до Черкас заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко побував на деяких об’єктах. Після цього на особистій сторінці у фейсбуці відзначив позитивну динаміку у питанні створення укриттів цивільного захисту на Черкащині і в обласному центрі зокрема.
Нагадуємо телефони «Оперативної служби»: 15-05; 073 234-15-05; 068 237-15-05.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x