додому Новини Черкащина Понад 2,6 мільйона гривень збитків Уманщині: підприємців підозрюють у службовій недбалості

Понад 2,6 мільйона гривень збитків Уманщині: підприємців підозрюють у службовій недбалості

0
Гривні

Двом фізичним особам, які здійснюють господарську діяльність в сфері технічного нагляду за будівництвом, було пред’явлено підозру у службовій недбалості. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Гривні

Це стосується капітального ремонту дорожнього покриття вулиці в місті Умань і сільського будинку культури однієї з селищних громад Уманського району.

Вказані підприємці, маючи кваліфікаційні сертифікати інженерів з технічного нагляду, обвинувачуються в затвердженні обсягів та якості робіт, які не виконувались чи виконувались з порушенням стандартів і умов договору, оплачених коштами з бюджету.

Порушення службовцями їхніх обов’язків призвело до завдання матеріальної шкоди громадам у понад 2,2 мільйони гривень для міста Умань і близько 450 тисяч гривень для Уманського району.

Якщо вину підприємців буде встановлено, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років, заборона обіймати певні посади або займатися певною діяльністю протягом трьох років, а також штраф від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також:

У Звенигородці продають багатоповерхівку за 136 тис доларів

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version