додому Новини Кримінал Поліцейські зупинили авто із 135 літрами спирту на Черкащині

Поліцейські зупинили авто із 135 літрами спирту на Черкащині

0

У Звенигородці поліцейські зупинили автомобіль з 135 літрами спирту, які водій перевозив без необхідних документів та акцизу. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Автомобіль Nissan Primastar був зупинений правоохоронцями в місті Тальне, за кермом знаходився 55-річний житель Умані. Під час перевірки транспортного засобу, поліцейські виявили 27 пластикових місткостей із характерним ароматом спирту, але без акцизного збору та належних документів.

В результаті, слідчо-оперативна група вилучила приблизно 135 літрів спирту, який був направлений на експертне дослідження до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Поки що відкрито кримінальне провадження згідно зі статтею 204 частина 1 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

За цей правопорушення водію загрожує покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Читайте також:

У Черкасах сталася ДТП за участю чотирьох авто: серед постраждалих є дитина

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version