додому Новини Черкаси ПАТ «Черкасиобленерго» передало квадроцикли воїнам на Донецькому напрямку

ПАТ «Черкасиобленерго» передало квадроцикли воїнам на Донецькому напрямку

0

Для виконання бойових завдань та захисту населення дві військові частини, які тримають оборону на Донецькому напрямку, та Головне управління національної поліції в Донецькій області отримали квадроцикли від ПАТ «Черкасиобленерго».

Як повідомляє пресслужба ПАТ “Черкасиобленерго”, передав техніку військовослужбовцям особисто голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

– До нас звернулись з листом керівники двох військових частин, які виконують бойові завдання на сході країни, з проханням про надання допомоги у вигляді квадроциклів. Аналогічне звернення надійшло і від ГУНП в Донецькій області. Тож ми віднайшли можливості, закупили сім квадроциклів на суму понад два мільйони гривень та передали нашим захисникам. З початком повномасштабного вторгнення наше Товариство має два головні завдання – надійний розподіл електроенергії споживачам Черкащини та допомога Збройним Силам України. І ми будемо тримати волонтерський фронт, допоки не настане перемога,- наголосив голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

Під час передачі техніки воїни подякували Товариству за підтримку та зазначили, що ця техніка використовуватиметься для здійснення заходів зі збереження національної безпеки і оборони у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та цивільного захисту населення в умовах введення воєнного стану.

З початку повномасштабного вторгнення Товариство постійно тримає руку на пульсі потреб Збройних Сил України. Майже 120 мільйонів гривень ПАТ «Черкасиобленерго» спрямувало на волонтерську допомогу Збройним Силам України. Це понад 20 автомобілів, 3 пікапи, понад 20 квадроциклів, майже 50 квадрокоптерів, більше 70 тепловізорів, 18 теплових прицілів, 20 оптичних пристроїв, понад 60 бензинових та дизельних генераторів, бензопили, переговорні рації, сонячні панелі, дрони-камікадзе, комп’ютерна техніка, медичні препарати і прилади та інші важливі речі. Нині 157 працівника ПАТ «Черкасиобленерго» мобілізовані та боронять нашу державу. Товариство щомісячно виплачує їм 10 тисяч гривень матеріальної допомоги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version