додому Новини Черкаси Охоронець і друг родини: у Черкасах провели виставку німецьких вівчарок (ВІДЕО)

Охоронець і друг родини: у Черкасах провели виставку німецьких вівчарок (ВІДЕО)

0

Охоронець, компаньйон та друг родини. У Черкасах провели виставку собак породи німецька вівчарка. Повідомляє власкор ВІККА.

Дівчинці Бейлі – 3 місяці. Для неї та її господаря Назара – це перші змагання. Хлопчик каже: виховує собаку самостійно, батьки лише зрідка допомагають.

НАЗАР, ВЛАСНИК НІМЕЦЬКОЇ ВІВЧАРКИ

Гарна порода, яка гарно виконує команди. Більшість людей, які гарно надресирували собак, вони мене надихають.

Черкасець Андрій мріяв про «німця» з дитинства. Онікс – уже другий його пес. Каже, доглядати тварину і готувати до змагань нескладно, за головної умови.

АНДРІЙ, ВЛАСНИК НІМЕЦЬКОЇ ВІВЧАРКИ

Це досить серйозна і відповідальна робота, але любов до тварини – це головне. Любов до тварини спонукає до того, щоб займатися нею. Дитина теж товаришує, має товариша такого.

А для цього пса – отриманий кубок швидше, за все, останній. Господар розповідає: чотирилапий Сер практично виріс на цьому тренувальному майданчику біля Дніпра.

СЕРГІЙ НЕБОГА, ВЛАСНИК НІМЕЦЬКОЇ ВІВЧАРКИ

Рамзес сер Агопен Сан Голден повне ім’я. Вдома просто Сер. Йому вже  майже, без місяця 11 років. Вже він пенсіонер.

Власник пса визнає із сумом: собачий вік короткий. Попри те, Сер прожив насичене життя.

СЕРГІЙ НЕБОГА, ВЛАСНИК НІМЕЦЬКОЇ ВІВЧАРКИ

 Він виграв все що можна було виграть в Україні. Навіть хлопця врятував на Дніпрі. Пацан провалився, і коли йому було півтора роки, хлопця витягнув. Отут у нас на Митниці.

YouTube video player

Головний суддя виставки приїхав до Черкас із Дніпра. Каже, оцінки учасникам буде ставити за фізичну форму, красу та характер.

АРТЕМ СЕВЕРІН, ГОЛОВНИЙ СУДДЯ ВИСТАВКИ НІМЕЦЬКИХ ВІВЧАРОК

Мені ця порода естетично до вподоби. Плюс її робочі якості. Вона універсальна, вона може і захищати, і це собака для родини, і компаньйон.

німецька вівчарка

У виставці взяли участь майже 70 собак. До Черкас приїхали поціновувачі породи із Кривого Рогу, Кропивницького, Дніпра, Києва, Харкова, Херсона. Організаторка відзначає високий рівень підготовки учасників, попри складний час в країні.

НАТАЛІЯ КРИВОКОЛІНСЬКА, КЕРІВНИЦЯ ЧЕРКАСЬКОГО ОБЛАСНОГО КЛУБУ СЛУЖБОВОГО СОБАКІВНИЦТВА ТСОУ

Є клас бебі, клас цуцики, підлітки, юніори, молоді собаки, відкритий клас і самий поважний – це клас робочий.  Буде розстановка по класам, будуть визначені призери. Ніхто не залишиться без приза.

Власники собак кажуть : виставка – нагода не лише позмагатися, але й побачитися з однодумцями.

СЕРГІЙ НЕБОГА, ВЛАСНИК НІМЕЦЬКОЇ ВІВЧАРКИ

Нам багато чому треба повчитися у тварин. Особливо у собак. Людина завжди любить за шось, а собака завжди любить просто так.

Олеся ОМЕЛЬЧЕНКО, Іван ДУДА, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version