НовиниЧеркащинаНа Чигиринщині встановили меморіальні дошки військовим

На Чигиринщині встановили меморіальні дошки військовим

-

- Advertisment -

Сьогодні у Чигиринській міській територіальній громаді встановили меморіальні дошки на честь військових, які народилися в цьому регіоні, та віддали своє життя за незалежність і суверенітет Батьківщини. Про це інформує Чигиринська міська територіальна громада.

Ліщук Дмитро загинув 19 травня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Поб’єда, Мар’їнського району, Донецької області.

Бевзенко Іван загинув 26 лютого 2022 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу поблизу м. Нова Каховка в урочищі Шилова Балка.

Мартинюк Олександр під час мінометного обстрілу з боку російської федерації в Бахмутському районі Донецької області отримав тяжкі поранення та помер 13 квітня 2023 року в лікувальному закладі Дніпропетровської області.

Федорчук Олексій 23 березня 2023 року помер у лікарні від зупинки серця.

Крамар В’ячеслав у складі 36-а Морської бригади виконував військові завдання на різних напрямках найбільш активних зон ведення бойових дій. Покровськ – Миколаїв – Авдіївка, де двічі отримував тяжкі поранення. 22.03.2023 військовий загинув.

Павлов Олег з перших місяців російсько-української війни став до лав ЗСУ, постійно був на передньому рубежі. Провів чотири ротації на лінії вогню. Після повернення із зони боїв займався волонтерством, їздив з допомогою до своїх побратимів. 31 серпня 2020 року трагічно загинув.

Плахотній Валерій загинув під час артилерійського обстілу по позиціях в районі н.п. Горенка, де отримав поранення несумісні з життям.

Пам’ятні таблички з іменами загиблих захисників прикріплені до стін навчальних закладів, де вони жили. Церемонію відкриття відвідали представники громади, родичі та близькі воїнів, учні шкіл і громадськість. Присутні поклали квіти до меморіальних табличок і вшанували пам’ять про своїх співвітчизників хвилиною мовчання. На місцях, де встановлені меморіальні таблички, кожен мешканець громади може висловити свою вдячність загиблим захисникам та виявити повагу.

Читайте також:

Солдат з Лисянщини віддав своє життя на війні

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Дорожники” Черкащини вигадали нову схему проведення тендерів на утримання доріг?

Мільйони гривень віддали без конкурсів після того, як у тендерах публікували спотворені документи. Служба автомобільних доріг у Черкаській області...

На автодорозі Черкаси-Сміла перекинувся легковик

На автодорозі Черкаси-Сміла сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої легковий автомобіль "ВАЗ-21099" злетів у кювет та перекинувся на бік....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x