НовиниБезпекаНа Черкащині інвестор хотів збудувати стрільбище: депутати відмовили

На Черкащині інвестор хотів збудувати стрільбище: депутати відмовили

-

- Advertisment -

Депутати Березняківської громади, що в Черкаському районі, відмовили приватному інвестору у розробці Детального плану забудови території. Інвестор мав намір звести неподалік одного із сіл громади військовий полігон відкритого типу. Про це стало відомо журналістам ВІККА із власних джерел.

Нагадаємо, що 6 жовтня відбулися громадські слухання щодо розташування неподалік села військового стрільбища. Серед присутніх чиновників, місцевих жителів та представників влади зареєструвалися троє людей, один з яких представився інвестором будівництва полігону. А саме: Камаль Іманов. Камаль свого часу був ФОПом, займався виготовленням хлібобулочних виробів. Проте свій ФОП закрив. Разом з ним проект будівництва захищав військовослужбовець Тимур Баштаєв та черкаський підприємець  Микола Алілуйко.

Проти приватного військового стрільбища виступив місцевий краєзнавець Сергій Тимофієв. Краєзнавець переконаний, що поява стрілецького тиру призведе до знищення сакрального місця і зрізання усіх зелений насаджень.

Інший місцевий житель заявив, що полігон ніби розташований за 500 метрів від найближчих будинків, а це у свою чергу створює небезпеку для місцевих.

Натомість представники інвестора запевнили, що стрільба вестиметься у протилежний бік від населеного пункту, а висота пагорбів дозволяє організувати безпечну зону.

Надалі питання затвердження Детального плану розглядали депутати Березняківської громади. Проте приватному інвестору було відмовлено.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині діятимуть графіки погодинних відключень енергії – Табурець

У четвер, 16 травня, на Черкащині діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Відповідно...

Чоловік із Черкас, який завинив банку, вдарив суддю, яка розглядала його справу

У Черкасах чоловік вдарив суддю. Боржник не погодився з рішенням суду, дісталося також і працівнику Судової охорони. Вкрай неприємний...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x