НовиниКриміналНа Черкащині розкрили наркоугруповання, яке реалізовувало канабіс у особливо...

На Черкащині розкрили наркоугруповання, яке реалізовувало канабіс у особливо великих масштабах

-

- Advertisment -

У Каневі розкрили угруповання, яке вирощувало та реалізовувало канабіс у особливо великих масштабах. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Черкаська обласна прокуратура спільно з правоохоронцями припинила діяльність наркоугруповання, яке базувалося на Канівщині і займалося вирощуванням та розповсюдженням канабісу в особливо великих обсягах.

За даними слідства, члени цієї групи використовували поля, розташовані на території Канівської області, для незаконного вирощування конопель з метою подальшого збуту.

На зображенні може бути: ялинка та текст

Під час обшуків правоохоронці вилучили приблизно 500 рослин, майже 5 кілограмів готової до збуту наркотичної продукції, а також засоби для догляду та вирощування заборонених рослин, обладнання для фасування, боєприпаси до вогнепальної зброї, мобільні телефони та інші матеріальні докази.

На місці злочину було затримано одну особу, якій було пред’явлено підозру у незаконному виробництві, придбанні, зберіганні з метою збуту та реалізації наркотичних засобів (частина 3 статті 307 Кримінального кодексу України).

На зображенні може бути: 3 людини та трава

Суд за клопотанням обвинувачення обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Наразі правоохоронці вживають заходів для встановлення місцезнаходження інших учасників цієї злочинної групи.

Досудове розслідування та оперативний супровід цього кримінального провадження здійснюють працівники Управління спеціальних розслідувань при Головному управлінні Безпеки України в Черкаській області.

Немає опису світлини.

Слід зауважити, що за статтею 307 частина 3 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Читайте також:

Черкаська прокуратура інкримінує злочинному угрупуванню телефонне шахрайство: їм загрожує до 12 років

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x