НовиниЧеркащинаНа Черкащині прощатимуться із заслуженим педагогом, депутатом і Вчителем

На Черкащині прощатимуться із заслуженим педагогом, депутатом і Вчителем

-

- Advertisment -

У Смілі, що на Черкащині, прощатимуться із заслуженим вчителем України Софією Гнидою. Щоправда прощення відбудеться в Одесі  25 листопада. Про це повідомив міський голова Сміли Сергій Ананко на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Виконавчий комітет Смілянської міської ради, депутатський корпус, управління освіти, молоді та спорту, всі заклади освіти схиляють голову у жалобі та глибоко сумують з приводу непоправної втрати – передчасної смерті Софії Анатоліївни Гнідої, прекрасної людини, чудового вчителя, мудрого керівника, депутата міської ради», – написав він

Софія Анатоліївна – це лідер освітянської галузі, людина, яка збирала і втілювала всі прогресивні ідеї та новинки в освіті.

Народилася 5 квітня 1955 року в м. Сміла Черкаської області.

У 1976 році закінчила фізико-математичний факультет Черкаського педагогічного інституту.

Розпочала трудову діяльність учителем фізики Московської середньої школи № 493 (1976). З 1977 по 1979 рік працювала вчителем фізики Московської середньої школи № 359; з 1979 по 1980 рік – учителем фізики Смілянської середньої школи № 5; з 1980 по 1982 рік – учителем фізики школи-інтернату № 3 м. Архангельськ. З 1982 по 1989 рік – учитель фізики, з 1990 по 1994 рік – учитель математики, з 1994 по 1996 рік – заступник директора з наукової роботи Смілянської середньої школи № 5.

З 1997 року директор Смілянського природничо-математичного ліцею.

Спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Учитель-методист. Відмінник народної освіти УРСР(1986). Заслужений вчитель України (2007). Нагороджена дипломом Головного управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації (2004), Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України (2005), Смілянського міськвиконкому (2005), Грамотами відділу освіти виконавчого комітету Смілянської міської ради (2001, 2002). Переможець обласного конкурсу «Кращий керівник року» (2004).

Обиралась депутатом Смілянської міської ради (трьох скликань), депутатом Черкаської обласної ради (2010 -2014, з 2020 року).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Прикривав вогнем своїх побратимів: на фронті загинув 26-річний черкащанин

На війні загинув старший сержант Замашний Юрій Олегович із села Нечаєве Лип’янської громади. Про це повідомляє пресслужба Шполянської міської...

У Черкасах нетверезий водій спричинив ДТП та втік з місця пригоди

На винуватця дорожньо-транспортної пригоди, який втік з місця події, патрульні склали 5 адмінматеріалів. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x