НовиниЧеркащинаНа Черкащині провели в останню путь загиблого військового

На Черкащині провели в останню путь загиблого військового

-

- Advertisment -

Учора, 18 січня, в останню путь провели захисника Віталія Болюка. Про це повідомляє пресслужба Монастирищинської міської ради.

Віталій Болюк народився 29 жовтня 1982 року в селі Княжа Криниця та навчався у Княжекриницькій загальноосвітній школі. Після завершення 9 класів він вирушив до міста Харкова, де здобував професію механіка. Після отримання диплома працював на Харківському ремонтно-механічному заводі.

У 2012 році Віталій повернувся на Монастирищину та влаштувався на роботу токарем-зварювальником у ФГ “Степівське” у селі Степівка. 21 листопада 2023 року він приєднався до Збройних Сил України, ставши гранатометником механізованого батальйону 31 окремої механізованої бригади.

12 січня 2024 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новомихайлівка на Донеччині, солдат Віталій Болюк загинув. Його поховали на сільському кладовищі у селі Степівка під триразовий збройний салют та під звуки Гімну України. Жовто-синій стяг, який огортав домовину полеглого, військові передали рідним Героя на вічну пам’ять про подвиг Захисника України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

У Черкасах чоловік вбив знайомого, якого запросив пожити до себе

Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя Черкас, який вбив свого знайомого. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x