додому Новини Черкащина На Черкащині попрощалися із загиблим військовим

На Черкащині попрощалися із загиблим військовим

0

Відбулося прощання з військовим Владиславом Дерев’янченком. Про це повідомляє Чигиринська міська рада.

Владислав Дерев’янченко народився 21 вересня 1997 року в місті Комсомольськ і виріс в селі Рацеве. Він отримав свою освіту в Рацівській середній школі, закінчивши її в 2013 році. Після закінчення школи обрав навчання в Знам’янському професійно-технічному училищі, де вивчав спеціальність помічника машиніста тепловоза, і успішно закінчив навчання у 2016 році.

Але професія військового завжди була для Владислава важливою, і 30 січня 2017 року він вирішив вступити на контрактну службу в Збройних Силах України у складі 80-ї Десантно-штурмової бригади, де виконував обов’язки розвідника. Після закінчення контракту 2 лютого 2022 року Владислав планував повернутися до цивільного життя, але його життя обернулось інакше.

На зображенні може бути: 10 людей

З початком повномасштабного вторгнення він став захищати свою Батьківщину. Чоловік служив солдатом на сході України у 58-й Окремій мотопіхотній бригаді імені Гетьмана Івана Виговського та був в гарячих точках бойових дій. Владислав загинув, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Пречистівка, Волноваського району, що на Донеччині.

На зображенні може бути: 11 людей та дорога

Читайте також:

Шполянська громада в жалобі: на війні загинув земляк

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version