НовиниЧеркащинаНа Черкащині кошти з реконструкції стадіону перенаправлять на ЗСУ

На Черкащині кошти з реконструкції стадіону перенаправлять на ЗСУ

-

- Advertisment -

4 млн грн з проекту реконструкції стадіону в місті Ватутіне перенаправлять на потреби ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Нагадаємо, що у вересні-жовтні 2023 року одним із департаментів Черкаської ОВА були проведені закупівлі робіт з реконструкції стадіону «Шахтар» у м. Ватутіне на суму понад 13,5 млн грн.

«У зв’язку із обґрунтованими сумнівами щодо дотримання принципів відкритості, прозорості, максимальної економії та ефективності закупівлі робіт з реконструкції вказаного об’єкту, а також враховуючи військову агресію російської федерації, яка триває на території України, Черкаська обласна прокуратура ініціювала перед рядом органів державної влади питання здійснення комплексних заходів державного контролю щодо зазначеної закупівлі за державні кошти», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Під час засідань робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Черкаській ОВА виник також ряд обґрунтованих запитань щодо раціональності використання бюджетних коштів на реконструкцію стадіону в м. Ватутіне.

За результатами спільної роботи, спрямованої на попередження нераціонального використання бюджетних коштів департаментом Черкаської ОВА, ухвалено рішення про перерозподіл залишків субвенцій із державного бюджету на фінансування заходів Прогарами територіальної оборони та облаштування місць  тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, у тому числі знято фінансування в розмірі майже 4 млн грн з проєкту реконструкції стадіону в м. Ватутіне, які передбачені на 2023 рік.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цьогоріч на Черкащині спостерігається зростання випадків сказу серед тварин

Протягом 2024 року в Черкаській області спостерігається значний ріст випадків сказу серед тварин. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці ДУ...

У Черкасах до ремонту доріг залучили УЯР-01: дають гарантію 1 рік

У Черкасах КП «ЧЕЛУАШ» пристрій УЯР-01 для ямкового ремонту доріг. Про це дорожники розповіли на своїй сторінці в мережі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x